Unieke expertise voor uw pensioenstrategie

DÆMS

Binnen DÆMS heerst een informele cultuur; onze organisatie is flexibel en wendbaar.  Onze medewerkers zijn sterk betrokken bij uw onderneming en de (pensioen) vraagstukken die er bij u en uw medewerkers leven. Onze ondernemingszin komt voort uit onze achtergrond als familiebedrijf en wordt zo flexibel en transparant mogelijk in onze strategieën en vormen van dienstverlening ingezet. Hierdoor zijn wij in staat om in de sterk veranderende markt op het gebied van pensioen- en arbeidsvoorwaarden onze dienstverlening op elk moment adequaat aan te passen.

Ons Team

andre deelstra

Andre Deelstra

Managing Partner

sander deelstra

Sander Deelstra

Partner

amresh sardjoe

Amresh Sardjoe

Senior Consultant

corina de heer

Corina de Heer

Consultant

marsella williams

Marsella Williams

Office Manager

blanco

Maria Al Badin

Finance

Werken bij DÆMS

DÆMS pensioenstrategen is een onconventioneel pensioenadviesbureau dat de komende jaren een sterke groei voorziet. Wij staan voor wat wij adviseren en uitvoeren en zijn resultaatgericht. De kennis en know how, die wij vandaag de dag in huis hebben, zijn opgebouwd gedurende veertig jaar familiebedrijf. Wij werken samen met pensioenadvocaten en actuarissen en zijn gevestigd in de binnenstad van Amsterdam.

DÆMS opereert in een nichemarkt: tachtig procent van ons werk is niet standaard. Het vereist out of the box denken en creativiteit.. Dus als je naar een vastomlijnde en voorspelbare functie zoekt: “don’t call us”.

Werken bij ons is als ondernemen. Uitdagend en nooit saai, soms stressvol maar wij adviseren dan ook op een voor velen relatief onbekend terrein en op een ongekend niveau. Het credo luidt: geen gefilosofeer of mooi-weer-praatjes, maar resultaatgerichte oplossingen aanbieden. Kwaliteit wint het bij ons van kwantiteit. Veel wat je tot nu toe gewend bent zal anders zijn. Word je daar zenuwachtig van? Blijf dan zitten waar je zit.

Spreekt onze werkwijze jou echter aan dan is dit je kans voor een uitdagende job met doorgroeimogelijkheden.

Denk je dat je bij DÆMS past? Stuur ons dan jouw motivatiebrief en cv. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Sander Deelstra via 020 – 261 0200 of via mail sdeelstra@pensioenstrategen.nl.